Det är dagen före nyårsafton. Klockan är10:34  här i Göteborg. När jag kikar ut ser jag att solen försöker skingra de grå molnen men lyckas inte fullt ut. Någon som också ville bli sedd igår kväll var månen som lyste starkt mellan de tunga molnen sent på kvällen. Men bara några korta stunder. Kändes hoppingivande att den ville visa ”här finns jag eran fina måne”. Och ikväll blir det fullmåne. Ska kika ut. 
Det har varit ganska så skönt så här i mellandagarna. Njutit av julgranen och ja bara njutit av att vara här och nu. Ger även tid för reflektion över 2020. 

Igår på förmiddagen innan regnet kom så tog jag en promenad. Var riktigt gott att andas in hög luft. Riktigt gott också att Göteborg fått mycket bättre luft detta coronaår. 
Gick förbi bygget utmed Amiralitetsgatan av Robert Dicksons Stiftelse.


Så här såg det ut den 18 april.

Ett boende idag behöver ju inte vara så stort. För min del så räcker det med två rum och kök.  Köket skulle egentligen också kunna vara i stora rummet. I köksdelen skulle det kunna finnas tvättmaskin och torktumlare inhysta i ett större skåp. Modernt och praktiskt. 

Minns när jag hyrde i en lodge i Whistler 2005.  Längtar till Whistler.