Jan
05
2013

Trettondagsafton 2012

Det damp ner något i brevlådan tidigt idag på morgonen. ”Varsågod! Idag bjuder GP på TVÅDAGAR”. Läste om Carola som laddar för 30 – årsjubileum. Det var mycket att läsa om henne och minnas tillbaka och det jag inte visste förutom ”svenska folkets Carola” var att hon tycker om att sminka, designa och dekorera och att göra det mysigt i hemmet.

Ja det var ju en trevlig mjukstart denna trettondagsafton. Vädret är rätt skaplig här i Göteborg och när jag kikar ut från köksfönstret så ser jag många hurtiga som redan är ute och går och en del har ryggsäckar. Göteborgare gillar ju att vara ute i naturen. En del går kanske till Slottskogen eller till Botaniska trädgården. Ja vem vet. Skatås är ju också populärt friluftsområde.

Har idag bläddrat i min roman ”Också tystnaden talar” som var min första bok och därmed en lärobok. En man som läste min bok tyckte att jag även skulle pröva på att skriva en detektivroman. Lösa spännande mysterier.
Har blivit inspirerad av Camilla Läckberg`s böcker och får väl börja fundera på vad jag själv skulle kunna lösa för några spännande mysterium. Man kan ju alltid försöka iallafall 🙂

Written by admin in: Uncategorized |

Inga kommentarer

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes