Idag blev det laxburgare med pommes fritt och egengjord remouladsås – 1 dl majonäs, 1 msk hackad persilja, lite hackad smörgåsgurka, några hackade rädisor och en tsk citronsaft.
Till desser – skivade kiwi, hallon och lite grädde ?
En blogg av Brigitte Ranniger
Idag blev det laxburgare med pommes fritt och egengjord remouladsås – 1 dl majonäs, 1 msk hackad persilja, lite hackad smörgåsgurka, några hackade rädisor och en tsk citronsaft.
Till desser – skivade kiwi, hallon och lite grädde ?
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
© 2025 Seasons of Bridget
Tema av Anders Noren — Upp ↑