Hittade ett bra recept i tidningen ALLAS nr 27 1 juli 2010
Att värma jordgubbar, rabarber och socker och sedan lägga till potatismjöl och lite vatten gav en sötsur frisk smak när det hällts i sockerkakssmeten och gräddats i ugnen.
En blogg av Brigitte Ranniger
Hittade ett bra recept i tidningen ALLAS nr 27 1 juli 2010
Att värma jordgubbar, rabarber och socker och sedan lägga till potatismjöl och lite vatten gav en sötsur frisk smak när det hällts i sockerkakssmeten och gräddats i ugnen.
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
© 2025 Seasons of Bridget
Tema av Anders Noren — Upp ↑