Helt otroligt att Ronaldo bodde på samma hotell som vi på vår solsemester i Funchal. Vi satt och kollade på internet nära receptionen på lördag kväll den 14 december. Man märkte att det började blixtra utanför där flera bilar stannat och att det stod en massa folk som fotograferade. Herregud tänkte jag. Det är kanske paparazzi. Plötsligt kommer en av väldens bästa fotbollspelare Christiano Ronaldo in till hotellet och checkar in. Så snygg han var 🙂

ronaldo2

ronaldo3

 

Vi fick reda på att anledningen att Ronaldo sov över på hotellet var att nästa dag söndagen den 15 december så skulle hans museum invigas kl 15.00. Museumet ligger bara 10 minuter i gångavstånd från hotellet. Bilden under är när han är på väg ut från hotellet till museumet som skulle invigas. Han kördes med bil dit. Det hela var en fantastisk upplevelse att vara så nära en världskändis.

ronaldo1

museum1

 

Min dotter frågade Ronaldo på lördagen då han checkat in på hotellet om hon fick lov att stå bredvid honom så att jag kunde filma en liten kort stund samt ta bilder. Han sa att det var ok.

Ja det blev en fin bild som min dotter kommer spara hela livet 🙂
crlr