Det är – 2.5 grader här i Göteborg och kallt som attan.Kikar jag ut i köksfönstret så ser jag att det har snöat i natt.Var på födelsdagskalas igår och det värmer alltid upp tillvaron när det prasslar i paketen och skrammlar lite lätt i finkopparna och faten när den vackra tårtan bärs fram.Ofta brukar val av tårta diskuteras fram och tillbak. Expediten håller upp tårtan och förklarar vad den innehåller.
Ofta blir kalas tillfällen att träffas och samtalsämnen blir ibland resor som många längtar till.

Jag och min dotter reste i Nordamerika 2001 och mina tankar just nu är Coloradafloden och Gran Canyon.Jag älskar att resa för att få mer distan  och klarhet till mitt liv.

colorado13
Hoover Dam Colorado river 2001
© Picture by Brigitte Ranniger 2001

Vilken underbar färg det var på ”the river” i Colorado när vi var där. Vi hade lämnat Las Vegas på morgonen och var på väg mot Arizona.

arizona
Arizona 2001


Här i Arizona varnade dom för ”rattlesnake” på många ställen

grancanyon1
Gran Canyon 2001
© Picture by Brigitte Ranniger 2001


Det var oerhört vackert och mäktigt att vara i Gran Canyon. Det blåste väldigt friskt när vi var där och vi såg flera örnar.

 

mulorgrancanyon1
Mulor Gran Canyon 2001
© Picture by Brigitte Ranniger 2001

Hade det inte blåst så mycket så hade vi hyrt hästar och ridit ner till floden.