Att vakna till en underbar söndagsmorgon då solen skiner är grejer det. Har öppet köksfönstret, dricker kaffe framför datorn och blickar ut mellan varven och ser goa Majorna här i Göteborg. Sent igår kväll kunde jag se många som sprang midnattsloppet på gatan längre ner. Helt fantastiskt att se så många springa i nattens mörker som ändock var lite upplyst av månskenet. Vackert. Många i innergårdarna hade dukat upp och passade på att sitta ute i den härliga augustikvällen. Lagom dämpad musik och glada skratt.

Igår hämtade jag min dotter och henne kompis från Landvetter flygplats. De hade kommit hem från drömresan till Miami. De hade upplevt så mycket fantastiskt. Promenerat i Miami Beach, badat i atlantens smaragdgröna hav, tagit buss till Key West, åkt ut med en båt för att se alligatorer mm. Underbart var också att dom delade med sig så många vackra bilder i sina Facebook.

Annars då? Jo en sådan här fin söndag blir det garanterat en eller flera härliga promenader och kanske ett dopp i havet 🙂

Önskar alla en fin söndag!