Solen vill så gärna sticka fram mellan molnen nu på förmiddagen och förhoppningsvis så kommer den lyckas med det :-). Det börjar bli mer och mer vårgrönt ute som är rena rama fröjden för ögat. På landet är det fullt med vitsippor som behöver mer sol och värme för att kunna sträcka på sig i skogskullarna.

Ute skriker måsar som bara den och man kan ju undrar vad som är på gång? Kanske bråk med skator? Såg en katt förut som låg och krullade runt och den är kanske ute på jakt efter fågelägg men vilar mellan varven. Ja vem vet.

Tänk vad mycket dofter vi kan minnas om vi tänker efter. Vi dras ju till vissa dofter och vissa dofter gillar vi inte alls. Vi kan ju förknippa goda dofter med kärlek. Kärlek har ju med alltet att göra Men om man nu inte skulle gilla kameldoft? December 2012 så red jag på en kamel till en hög vulkantopp i Fuerteventura som är den näst största ön i den Spanska ögruppen Kanarieöarna. Den var så söt och snäll men jag gillade inte doften. Men jag skulle nog inte backa om jag fick chansen att ge mig ut på kamelsafari igen. Läste nånstans om kamelgödseln hemligheter vad det gäller odling i trädgårdstäppan.

På bilden under speglar sig solen i kamelens öga.  Vackert!

11april01

 

Man kanske ruvar på ett guldägg?