Det är måndag vecka 20. Ett av dagens första tankar var – ”Vad betyder välmåendet för oss i vårt dagliga liv?”
Funderade på att äta frukost ute på balkongen. Romantisk frukost med hallonpannkakor eller hallonsmoothies? Hallon kan ju påverka humöret och känslan av välbefinnande. Men så blev det inte. Blev macka och kaffe framför datorn istället. Ja det är som det är. Men det går faktiskt att bryta vanor om man vill.

Jag var ju på roadtripp igår och satte mig mitt emot en man som liksom jag drack kaffe. Det visade sig att vi var släkt på långt håll. En riktigt fullträff eftersom jag länge letat efter var nånstans min farfar var född. Mannen mitt emot visste exakt var det låg så det blir en tur dit nu i sommar. Det kändes riktigt gott om man nu drömmer om att ha det gott. Att känna känslan att ha det gott kan också vara att dela berättelser , lyssna, lära och samlas i en cirkel. Ja varför inte!

Man kan också berätta historier: Berättande är ett kraftfullt sätt att bevara minnen. Dela dina minnen och historier med vänner och familj så att de också kan minnas och uppskatta de ögonblicken. 🫶