Den senaste tiden har jag både läst romaner och poesier. Det som bl a  berikar mitt liv är att resa,skriva,filma,ta kort och läsa böcker. Jag läser inte allt men snarare alla möjliga olika böcker.
Jag har skrivit en roman för några år sedan och ska ev fundera på om det blir en ny.

present1

Äter nyttigt varje dag och det blir sallad,grönsaker,så lite kolhydrater som möjligt och inget socker.Jag köper INTE fruktsocker utan äter tre frukter per dag som är lite söta och då känner jag inget sug efter sött överhuvudtaget.Jag äter INTE ute på några restauranger just nu iallfall eftersom jag ska försöka komma ner till min normalvikt och då lagar jag min egna  mat och vill se exakt vad som finns i det jag stoppar i mig.Jag äter INGA kakor eller godisar eller tårtor. Om det är födelsedag så får jag göra en mager äppelkaka till mig.
Jag tar en promenad 1 timma varje dag och ibland mer.

Jag har lyckats gå ner 6 kilo sen den 1 januari 2009. Det var väl bra gjort 🙂 

sallad2

blomkal1

dessert2

gronsaker2

langedrag18

langedrag5

langedrag4

langedrag40

Långedrag i Göteborg 15 februari 2009

langedrag48

Så vacker isen är

langedrag50