På förmiddagen idag så fikade jag på ett cafê i Haga här i Göteborg med utsikt mot butiken Viller Valla som säljer barnkläder. Ville hitta något fint till mitt lilla barnbarn som föddes för bara några dagar sen. Ska få träffa honom imorgon. Hörde hans stolta storasyster (född i september 2017) ropa mormor mormor när min dotter ringde mig. Klart att hon vill visa mig sin lillebror 🙂


När jag ändå var i Haga så gick jag till Södra Allegatan för att kolla. Oj vad det grejas och hålls på. Den vägen körde jag nyligen. Gäller att ha tungan rätt i mun. 


Jag hade parkerat nära järntorget. Herregud vad det har regnat mycket och därmed vill jag säga att bilister tydligen glömt att det gäller att sakta ner om vägen är fylld med vatten. Inte kul att bli genomblöt. Förhoppningsvis blir det blir bättre väder imorgon.