Idag har jag suttit ute i trådgården här på landet och ätit lunch. Humlorna, getingarna och flugorna surrade för fullt.På gräsmattan fanns det flera olika sorters småkryp. Det var full trafik i fågellivet. Sädesädlor, starföräldrar med pipande små starungar i holkarna, skator och många andra kvittrande fåglar har flugit omkring. Söta citronfjärilar flög omkring till olika fjärilsrestauranger. Hörde bortigenom hos grannen hur fåren bräkte och hur några hästar gnäggade och några frustade medans dom gick på sin egen nedtrampade stig i hagen. Vilken energi alltet har i värmen. Ser plötsligt vita stackmoln från norr segla söderut. Att det blåser lite lätt kan jag se i den fladdrande vimpeln i flaggstången.

Det är torrt väder och därför så har dom saltat på grusvägen. Hängde ut mattor idag i mattstället. Spolade först med vatten och skrubbade dom sen med såpa och sköljde dom sen igen. Hoppas den varma vinden torkar dom idag.

Får väl även berätta lite om dom fantastiska dofterna här på landet. Frodigt gräs, förföriska doftande syrener och blommande äppelkart i träden.