Det var natt, blåste mycket och trädgrenarna gav mystiska skuggor. Vi hade tidigare på dagen tagit oss ned från The glaciars nationalpark i montana USA och körde med låg växel sakta ner mot MC Donalds lake utmed en enorm bergskedja där det ibland sprutade vatten på den smala grusiga vägen. Vi hyrde en stuga i Apgar village lodge utmed den vackra sjön.

http://www.westglacier.com/apgar_village_lodge.php

Vi promunerade utmed sjön och kollade i några affärer. Åt sedan potatismos, grönsaker och stekt kyckling som vi tillrätt i stugan. På kvällen satt vi på altanen och smuttade lite vitt vin från Napadalen i Californinen (Stone Cellars Beringer Chardonnay)  

Ja det var svårt att sova i stugan på natten. Det blåste mycket och trädgrenarna gav mystiska skuggor utanför altandörren som var likt franska balkongdörrar. Det var då jag hörde och såg något springa omkring på altanen. Lät som tunga klor och änn värre att det såg ut som en björn. Förmodligen kände den lukten av kycklingen jag stekt tidigare kvällen innan.

Nåväl inget hände och på morgonen dukade jag upp frukost på altanen och det var så härligt lugnt. Det enda som hördes var vindens sus och fågelkvitter. Senare spred sig dofterna av Bacon & Egg då folk vaknat upp och tillrett sina frukostar i köken i stugorna och sedan njutit att äta på altanen.