Läste i Gp att en kejsarörn har snirklat över takåsarna i Majorna där jag har min lägenhet. Det väcker känslor. Det kan betyda något när en så stor örn cirkulerar runt något. Minns när jag var i B.C. Kanada i en svetthydda med 7 indiankvinnor. Jag var där i 4 timmar. Man gick igenom 4 procedurer inne i svetthyddan som blev varmare och varmare. Man gick ut efter varje procedur för att dricka mycket vatten. Efter den sista ronden slängdes 10 skopor med healande vatten på golvet och svetten rann. Vi gick ut och ställde oss i en ring. En indiankvinna tog fram en lång pipa. Röken som vi andades in var allas gemensamma drömmar. Plötsligt flög en stor örn över oss och cirklade runt. Örnen visades oss enligt indiankvinnorna att den godtagit våran healing i svetthyddan och att våra drömmar skulle uppfyllas. Indianerna var oerhört rörda och tacksamma att örnen cirkulerat över oss. Ja det var en enorm upplevelse och jag läste just om min upplevelse i min anteckningsbok i går.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1014123-kejsarorn-siktades-i-majorna

Om man vill så kan man läsa om Kejsarörn i Djuren språk av ”Solöga” Carina Högman. Där står:

Kejsarörn

”Lyssna till dina vänner. Ett uppslag kommer att förmedlas till dig. Din gåva är att var lyhörd vad andra förmedlar. Med andra ord – någon i din närhet kommer att berätta något som kommer att vara till hjälp för dig”.