Hello Everyone!    
 
 
 
 
 
 
 

 

Den 6  februari 2010 välkomnade mitt älsklingställe Lilloooet den olympiska elden. Bob Sheridan var fackelbärare.
Sjävklart så hade jag velat vara i Lillooet men är ändå väldigt glad att man kan känna sig nästan som man vore där tack vare youtube. Ett djupt andetag så är det i minnet och känslan inte så långt mellan Göteborg och Vancouver :-).
Lillooet ligger ca 10 mil från Whistler.

 

Läs mer………….

www.vancouversun.com

www.lillooetbc.com

Lillooet 2008

Dom vackra mineralrika bergen i Lillooet

Här står jag högt upp i ett bergsmassiv i  Lillooet B.C. Canada och känner god energi. Första gången när jag åkte just denna vägen 2001 så var jag tvungen att stanna bilen för jag kände i hela kroppen ett energi fält och blev oerhört berörd. I Lillooet finns mycket mineraler och jag kan vara känslig för det. Jag känner väldigt starka positiva känslor som påverkar mig. Om jag är i ett område i North See i Sandforth i Haarlhem Holland där det finns mycket ebb och flod blir jag negativt påverkad och får lätt huvudvärk.

Nära Lytton såg vi berg som det utvinns Jade från.

Här står jag på den gamla bron Old Bridge i Lillooet

Den vackra blomsterträdgården ”Minter Gardens” ligger i Chilliwack. Många bröllop hålls där.

www.mintergardens.com

Jag fick ta emot en fin gåva från Lillooet augusti 2008.
En vandrarstav med ingraderad nyckelpiga.

När jag kom med flyget till landvetter utanför Göteborg så fanns inte vandrarstaven med. Jag blev så ledsen men personalen menade att staven packats in fel då vi bytt planet från Kanada i Amsterdam och sedan till landvetter. Efter en del timmar ringde en från en taxi utanför mitt som skulle leverera den hittade vandrarstaven från Lillooet i Kanada. Gissa att jag blev glad att min gåva kommit till mig 🙂

I lillooet finns det flera motell och hotell

Vill man uppleva något utöver det vanliga så kan man övernatta i motellet  Retasket Lodge i the T’it’q’et of the St’a’t’imc Nation. Det ligger väldigt vackert med en underbar utsikt ner mot fraser river omgärdad av höga bergsmasiv.

http://www.retasketlodge.com/