Hej! Hur har ni det denna måndag? Själv så har jag det bra här i ganska så soliga Göteborg. Sitter mest inne med tanke på smittorisker gällande corolaviruset men vill inte för den sakens skull känna mig som en ”Rapunzel”.
I tex italien sitter ju många i karantän i sina lägenheter men med öppet fönster och vinkar åt grannar. Skrattar, sjunger, spelar gitarrer och flirtar. Tänker på låten ”Fönstret mitt emot” med Nina Lizell & Claes- Göransson.
Ja italienarna  exponerar sig verkligen. Ju mer dom exponerar sig ju mer kärlek kanske det blir :-). Det uppstår kanske arousal.

Sen kan man undra om energi är magnetisk. En av energins lagar: Energi med särskilda egenskaper och vibrationer har en tendens att dra till sig energi med liknande egenskaper och vibrationer.  Ett exempel som jag själv märkt av är: Jag parkerar bilen i ett garage på ett köpcentrum. Trots att det finna många platser lediga så kommer en bil och ställer sig precis bredvid min. Första gången det händer så är väl inte det så märkvärdigt men händer det oftare och oftare så börjar man undra. Gjorde en test. Åkte återigen till köpcentrumet precis när det öppnat och parkerade bilen längst bort mot en vägg. Fanns nästa inga bilar i hela garaget. Då kommer en bil och ställer sig precis bredvid min på vänster sida. Jag försökte öppna bildörren men det gick inte för bilföraren hade ställt sig alldeles för nära. Jag drog ner bilfönstret och knackade på den andra bilens fönster. Jag sa att jag kan inte kunde komma ut. Bilföraren flyttade bilen och kom fram och bad om ursäkt. Det var verkligen konstigt alltihop.

Så är det där med tankar och känslor som  har sin egna magnetiska energi som drar till sig energi av liknande natur. Tex ”av en händelse” stöter vi på någon som vi just har tänkt på. Det har man ju också råkat ut för många gånger. Obegripligt på något sätt.