Idag är det svenska flaggans dag. Började tidigt på förmiddagen  med att ge mig ut. Började med att ta en rejäl promenad i slottskogen. Såg ingen svensk flagga där så jag åkte upp till masthuggsberget. 


Det kändes konstigt när jag gick denna nationaldag i slottskogen. Den 6 juni har ju alltid firats men nu såg jag inte ens det svenska flaggan. Dom kanske sätter upp den senare vad vet jag. Det mesta firandet är inställt och alla vet ju varför (corona).  Var lite folk ute och gick eller joggade. Satte mig på en parkbänk nära vassen och filosoferade. Om vad? Att detta är väl första gången som 6 juni inte firas som vanligt.


Oj oj vad det började mulna på. Bäst att gå till bilen. Kom inte regn som väl var.


Körde en sväng till klippan. 

Efter det blev det en promenad i slottsskogskolonien. 
Om du vill veta vad jag gjorde på Svenska Nationaldagen 6 juni 2019 så klicka här.