7november80

Hejsan svejsan mina läsare. Det är lördag och tro det eller ej men solen glimtade fram en kort stund mellan de ljusgrå molnen här i Göteborg idag. Allt blev plötsligt så ljust och luftigt en stund när solen sken och värmde våra själar i höstmörkret.

Vill ni hänga med på min lördagspromenad jag gick idag? Ok!

Gick igenom slottskogen och kikade in i lilla soffbutiken.

8november81

Dom har så snygga grejer. http://www.lillasoffbutiken.se

8november82

Fortsatte mot husargatan.

8november84

Gick in i Myrins Textil.

8november85

8november86

Gick sen till Gefa Foto för att fråga om dom kan omvandla mina diabilder till foton. Det kunde dom stå till tjänst med 🙂

8november87

Sen blev det Bernina Butiken. Har en Bernina symaskin där tråden trasslar sig hela tiden. Får väl lämna in den så dom får kolla vad det är.

8november88

Sen blev det blomsteraffär som hade lite annat också. Väldigt mysigt.

8november89

8november90

8november91

Kunde inte motstå att gena över till Carl Grimbergsgatan där jag bodde i slutet av 60 talet. Tyvärr så revs de gamla trevåningshusen där jag bodde i en lägenhet på andra våningen där det var kakelugn. Dom gamla sekelskiftshusen är kvar. Ja herregud vilka minnen jag har av gamla Anedal. Jag kom ihåg att jag var lite skraj att gå upp på vinden där man hängde tvätten.

8november96

8november97

Såg på en gata nära Carl Grimbergsgatan att det var ett hotell i ett av de gamla sekelskiftshusen.

8november111

Pratade med en dam som var på väg in till Afternoon Tea med en väninna. Jag blev ju nyfiken och ville bara gå in i hotellet och kolla. Om man vill ha Afternoon Tea så måste man beställa bord innan vilket damerna hade gjort.

8november110

Gick förbi ett av rummen. Såg mysigt ut.

8november100

Här var dukat för Afternoon tea. Tjusigt.

8november103

8november101

Kladdtårta 🙂

8november105

8november106

8november108

8november109

Det blev ingen Afternoon Tea för mig så jag gick vidare till Vasagatan. Var hungrig som en varg och gick in till Cafe Garbo

8november117

 

Jag var lite halvfrusen så det var gott att komma in i värmen.

8november114

 

Han som ägde restaurangen innan var inspirerad av sin favorit Greta Garbo.

8november116

8november120

Blev kycklingspett, ris och sallad.

8november121

Önskar alla en fin lördagskväll.